Titanium: Softwarepakket voor tandartsen

Referenties

Hieronder ziet u enkele van onze tevreden klanten

Het  perfect afstemmen van agenda’s, patiëntendossiers en uit te voeren behandelingen is cruciaal binnen een groepspraktijk. Titanium is hier onze rots in de branding.  
De professionele maar vooral betrouwbare service van het Flexsoft team zorgt ervoor dat we 100% op Titanium vertrouwen voor onze dagelijkse werking binnen de praktijk.

testimonial image
Benedenti groep
Groepspraktijk - 5 locaties

Ik weet 1 ding : ik had VEEL eerder moeten overschakelen : Titanium is ( zelfs voor een niets wetende over pc programmatuur als ik ) duidelijk , overzichtelijk en de overgang is veel soepeler verlopen dan ik had durven denken. Mede door de goede en snelle ondersteuning van het team . Ook de openheid en eerlijke manier van omgaan met ons, klanten is super!! Aan iedereen die niet gelukkig is met zijn dentaal programma, kan ik aanraden : neem meteen contact op met flexsoft : Je zult mij gelijk geven !! Een heel tevreden klant.

testimonial image
Liliane Libbrecht
Aartselaar

Ik heb allerlei software voor tandartspraktijken geëvalueerd tijdens mijn zoektocht naar de ideale oplossing maar enkel Titanium heeft me overtuigd. Titanium is het enige pakket dat geschikt is voor alle tandartspraktijken en bevat ook alle management tools voor grote praktijken. Bovendien kan je vele parameters en voorkeuren zelf instellen zodat je een Titanium-op-maat voor je eigen praktijk kunt configureren. De flexibiliteit is enorm. Ik ben tevreden van mij keuze en overtuigd van de expertise van het FlexSoft team!

 
Jan Bergmans
Megabite, Brussel

Ik was al lang op zoek naar een systeem om als orthodontist nieuwe patiënten makkelijk een afspraak te geven via mijn website. Dentalbridge, het online afspraaksysteem van Flexsoft, biedt hiervoor de perfecte oplossing. De nieuwe patiënt kan via mijn website snel en eenvoudig een afspraak boeken. Ik als tandarts behoud nog altijd de volledige controle over mijn agenda aangezien ik de online afspraak expliciet moet bevestigen voor akkoord. Ik had de link op mijn website net voor het weekend gepubliceerd en had na het weekend 5 nieuwe afspraken zonder dat ik hier nog maar iets van publiciteit had over gemaakt. Dit stemt me niet alleen tevreden maar betekent ook dat hier ècht wel een behoefte is bij patiënten (vooral de jongere generatie) om op een nieuwe manier afspraken te boeken.

testimonial image
Johan Aerts
Orthodontie Aerts, Genk

Ik ben een zeer tevreden gebruiker van Titanium. De Pro versie is uitermate flexibel: je kan alles tot in de puntjes instellen. Dit laat toe het programma aan te passen aan mijn eigen noden en accenten. Het grote pluspunt is vooral de Dental Bridge agenda. Niet alleen ikzelf kan nu ook vanop afstand online in mijn agenda, ook mijn telesecretariaat heeft volledige toegang. Daarnaast kan ik ook mijn patiënten zelf afspraken laten boeken, en dit enkel op de tijdstippen die ik voor hen vrij geef. Alles wordt binnen seconden gesynchroniseerd zodat dubbele afspraken niet kunnen gebeuren. De patiënten zijn ook zeer enthousiast, en dankzij de goede werking met mijn telesecretariaat, moet ik amper nog tijd spenderen aan zelf afspraken geven. Hierdoor kan ik mijn concentreren op wat echt belangrijk is: de patiënt in de stoel!

testimonial image
Robby Verschueren
BVBA tandarts Robby Verschueren, Buggenhout